twitter
@berthevansoest Je hoort nog
Gearriveerd in #Emmen bij @hondsrugcollege voor aftrap #identiteit met de teamleiders en directie. https://t.co/Ahiicpb5U8
Uitgesproken door Geert Mak tijdens bijeenkomst Van der Laan; 'Er is 1 land, de aarde. Er is 1 volk, de mensheid. Er is 1 geloof, de liefde'

ACTIVITEITEN 
Trevi begeleidt en ondersteunt mensen en organisaties op gebied van levensbeschouwing en communicatie. Onze tijd van individualisering en vluchtigheid vraagt om verbinding met en herijking van oude bronnen van wijsheid, die door te leren, te bouwen en te delen kunnen inspireren tot (com) passie, vernieuwing en visie. Trevi verbindt traditie en moderniteit, waarbij ziel en zakelijkheid samengaan.

Wat doet Trevi? 
- Voor de Openbaar Primair Onderwijs Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (O2A5) heeft Trevi een project begeleid, dat toewerkte naar meer bewuste en structurele aandacht voor de levensbeschouwelijke ontwikkeling van kinderen op school. Enerzijds met behulp van externe vakdocenten van de Stichting GVO/HVO, anderzijds door het vormgeven van een format, waar scholen zelf mee aan de slag kunnen (maart 2012-juni 2013).

- Voor de Stichting Dienstencentrum GVO/HVO heeft Trevi een project begeleid in Rotterdam, waar in samenwerking met de scholen van BOOR (Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam) is toegewerkt naar een goedlopend tweesporenbeleid: enerzijds godsdienstig/humanistisch vormingsonderwijs door ouders gekozen, anderzijds levensbeschouwelijk onderwijs door de scholen zelf gegeven (juni 2012-september 2013).

- Voor de Protestantse Kerk Nederland geeft Trevi cursussen aan vrijwilligers en ambtsdragers binnen de kerk, o.a. diaconaat, pastoraat, rouw en verlies, nieuwe ambtsdragers, uitvaartbegeleiding, lectoraat.

- Trevi begeleidt inspiratie- en reflectiedagen/weekenden voor scholen en organisaties (als ook kerkenraden)

- Trevi is betrokken geweest bij een herziening van de cursus uitvaartbegeleiding voor gemeenteleden van de PKN (juni-oktober 2013). 

- In samenwerking met Uitvaartverzorging De Stilte Meerkerk, De Passie Nieuwendijk en Plattel en Van Gils Groot Ammers biedt Trevi meditatieve ondersteuning bij afscheidsmomenten en uitvaarten (doorlopend).

- Voor de Protestantse Ichthuskerk Meerkerk bood Lizanne als interim-pastor 10 uur per week ondersteuning in het gemeentepastoraat en het jeugdwerk (december 2012-juli 2014).

- In opdracht van Oase Media en ThiemeMeulenhoff is Trevi inhoudelijk en organisatorisch betrokken bij de productie en lancering van een nieuwe levensbeschouwelijke methode voor de basisschool: Krachtbronnen (september 2013-heden)

- In opdracht van Protestants Centrum GVO heeft Trevi een nascholingscursus 'Identiteit en Communicatie' ontwikkeld voor docenten godsdienstig vormingsonderwijs in het openbaar basisonderwijs (ontwikkeling najaar 2013, uitvoering voorjaar 2014 en wegens succes herhaald voorjaar 2015); 

- Voor de Protestantse Ontmoetingskerk Noordeloos bood Lizanne als interim-pastor 10 uur per week ondersteuning in het pastoraat en het jeugdwerk (vanf 1 november 2015-9 oktober 2016). 

- In opdracht van Oase Media begeleidt Trevi een identiteitstraject op het Hondsrugcollege in Emmen.

- Per 24 oktober 2016 is Trevi partner geworden in het trainersnetwerk Trainjekerk. Het netwerk bestaat uit professionele trainers die cursussen en trainingen ontwikkelen en geven op gebied van kerk en zingeving (zie ook onze facebookpagina @trainjekerk).

- Per 25 oktober 2016 is Trevi onderdeel van Het Kerkadviesteam, een samenwerking van ervaren gemeenteadviseurs in de begeleiding van kerkelijke gemeenten in Midden en West Nederland. Denk aan fusie, vernieuwing, opbouw, beleid, conflictbemiddeling en andere processen.

- Van 1 oktober tot 1 juli 2017 biedt Lizanne ondersteuning gemeenteopbouw in de Maranathakerk in Giessenburg.


OPDRACHTGEVERS 

Opdrachtgevers, waar Trevi mee samenwerkt of heeft gewerkt, zijn: 

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (O2A5)
Stichting Dienstencentrum GVO/HVO Utrecht
Oase Media/ThiemeMeulenhoff 
Protestantse Kerk Nederland 
CS De Hoven - De Windroos Gorinchem
De Stilte Uitvaartverzorging Meerkerk
Protestantse wijkgemeente Hof van Delft 
Protestants Centrum GVO 
Uitvaartonderneming Yarden en Van Voorden Kedichem 
Goetzee Dela Uitvaartverzorging Rotterdam 
Uitvaartverzorging Erik van Zoest Ingen
Uitvaartbegeleiding Sjaan Vliegen Hendrik-Ido-Ambacht
Zirkoon Afscheidsbegeleiding Goudriaan
De Passie Uitvaartbegeleiding Nieuwendijk
Plattel & Van Gils Uitvaartzorg Groot-Ammers
Oase Media
Meditatief Leven
Ichthuskerk Meerkerk
Ontmoetingskerk Noordeloos 

Voor de verschillende terreinen, waarop Trevi werkt, verwijs ik u naar:

Leren

Bouwen

Delen 

 

 

 

 

lizanne