twitter
@lorelei3112 @i_voogt @MennoKeller @machiel @Molenlanden_Gem Dat mag ik zijn
Waardering voor wat er is gedaan en vertrouwen in de nieuwe samenwerking! https://t.co/TW7yg8UjCR

Delen
Delen is geven van wat jij hebt en ontvangen wat de ander geeft. Zo samen verder komen. Vanuit die gedachte schrijf en spreek ik. Zoekt u een schrijver voor een speech of een spreker of dagvoorzitter voor uw huwelijk, ceremonie, uitvaart of bijeenkomst (nieuwjaarsreceptie, conferentie)? Dan kunt u mij benaderen en kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen (zie onder voor meer info).

Ook ben ik te vinden op www.bezielendesprekers.nl, waar ook collega-sprekers te vinden zijn. 

Spreken tijdens kerkdienst
Geboeid door het punt waar de mens en zijn omgeving elkaar raken, wil ik met u nadenken over de vragen van het leven. Geraakt door de bijbel als boek vol universele beelden en geloofsverhalen probeer ik met hedendaagse inzichten deze oude verhalen opnieuw te laten klinken als betekenisvol voor ons leven hier en nu.  

2017

29 januari 2017 Protestantse kerk Ammerstol, 10.00 uur
19 februari 2017 Maranathakerk Giessenburg, 9.30 uur
26 februari 2017 Johanneskerk Gorinchem, 10.00 uur
12 maart 2017 Ichthuskerk Meerkerk, 18.30 uur Opendeurdienst
9 april Ichthuskerk Meerkerk, 9.30 uur Palmzondag
16 april Gereformeerde kerk Giessenburg, 9.30 uur Pasen
30 april Gereformeerde kerk Schoonrewoerd, 10.00 uur
14 mei Ichthuskerk Meerkerk, 9.30 uur
18 juni Gereformeerde kerk Puttershoek, 9.30 uur
25 juni Gereformeerde kerk Boven-Hardinxveld, 10.00 uur Stappendienst
2 juli Sionkerk Ameide, 10.00 uur
9 juli Gereformeerde kerk Asperen, 9.30 uur
24 september Hervormde Gemeente Kedichem, 10.00 uur
8 oktober Koepelkerk Arkel, 10.00 uur
15 oktober Gereformeerde kerk Schoonrewoerd, 10.00 uur
29 oktober Maranathakerk Giessenburg, 9.30 uur
29 oktober Gereformeerde kerk Sliedrecht, 18.00 uur Opendeurdienst
12 november Gereformeerde kerk Sliedrecht, 18.00 uur Jeugddienst
19 november Ichthuskerk Meerkerk, 9.30 uur
26 november Hervormde Gemeente Kedichem, 10.00 uur
17 december Gereformeerde kerk Schoonrewoerd, 10.00 uur
17 december Gereformeerde kerk Sliedrecht, Sing in, 16.30 en 19.00 uur
31 december Hervormde Gemeente Kedichem, 10.00 uur

Spreken op jullie huwelijk
We leven in een tijd, waarin het mogelijk is belangrijke (vier)momenten in het leven zo vorm te geven dat ze volledig passen bij wie wij zijn. Dat geldt ook voor de huwelijksdag. Wat is er mooier dan de liefde te vieren met de mensen die je lief zijn op een (feest)locatie en met een ceremonie, waarbij jullie je als paar helemaal op je gemak voelen. Het kan en ik kan jullie daarbij begeleiden. 

Spreken op uw zakelijke bijeenkomst 
Organiseert u een inspiratiedag of een reflectiedag voor uw team of bestuur? Zoekt u een dagvoorzitter of iemand die uw bijeenkomst leidt? Neemt u dan contact op.

Spreken tijdens een uitvaart
We markeren belangrijke momenten in ons leven zoals we op een wandeling een paaltje zetten op een plek, waar we nog eens naar terug willen. Omdat die plek ons bepaalde bij diepe, onvergetelijke ervaringen, die we voor altijd met ons mee willen dragen. Zo willen we ook de dood van een mens, die ons lief was, markeren door een waardig afscheid. Een afscheid, dat 10 ons de mogelijkheid geeft stil te staan bij het leven van degene die is overleden. Een afscheid, waarop we verdrietig mogen zijn en waarop we ons verdriet kunnen delen met de mensen om ons heen.

Dood en verlies grijpen hard in in de levens van mensen en raken aan de basis van het bestaan. Daardoor roept de dood vaak vragen op naar zin en doel van leven. We leven in een samenleving, waar kerk en geloof niet meer vanzelfsprekend zijn en mensen eigen wegen vinden of op zoek gaan naar nieuwe vormen van spiritualiteit. Daardoor gebeurt het regelmatig dat families tijdens een uitvaart geconfronteerd worden met verschillen in levensbeschouwing. Hoe neem je afscheid op een manier, waar overledene recht wordt gedaan en nabestaanden verder mee kunnen.

De uitvaartleider is degene die de praktische zaken voor een uitvaart van begin tot eind begeleidt. Naast de uitvaartleider kan ik u helderheid bieden waar levensbeschouwingen het samen beleven in de weg staan. Dat betekent concreet dat ik met u in gesprek ga. Dat we verbinding proberen te leggen tussen geloof en leven, tussen gevoel en verstand en tussen mensen. Samen zoeken we naar een vorm en een inhoud, die voldoet aan uw wensen. In de dagen voor de uitvaart, maar ook in de uitvoering op de dag zelf kan ik een rol spelen. Vanzelfsprekend praten we als alles achter de rug is, nog eens na. U kunt persoonlijk contact met mij opnemen of via de uitvaartleider (op dit moment werk ik samen met Yarden en Van Voorden Uitvaartzorg in Kedichem,De Stilte Uitvaartbegeleiding in Meerkerk, De Passie Uitvaartbegeleiding in Nieuwendijk, Plattel en Van Gils Uitvaartzorg in Groot Ammers en LBV Uitvaartgroep in Leerdam . Uitvaartondernemingen, die ik u overigens van harte aanbeveel, omdat zij in de begeleiding van u als stervende of als nabestaande alles op alles zetten.   

Grafplaats inzet